Til 4 personer

Ingredienser:

400-500 g blandede svampe 
1 lille løg
1 kvist esdragon (eller 1 lille spiseske tørret esdragon)
2 spiseske olivenolie
1 tsk. soyasauce
2 dl tør hvidvin
1/4 dl tør sherry
6 dl svampefond 
1-2 dl (piske)fløde
Salt
Pebber
Hakket persille til pynt

Tilberedning:

Rengør svampene og skær dem i mindre stykker. Pil og hak løget.
Varm olien i en gryde og svits løgene klare. Tilsæt svampene og svits til de begynder at safte. Tilsæt hvidvin og sherry og lad alkoholen fordampe. Tilsæt esdragon, svampefond, soyasauce, salt og pebber. Pas på saltningen, hvis fonden er salt. Lad suppen småkoge i 10 - 15 min. Tilsæt fløde og kog i endnu 5 min.
Server suppen og pynt med hakket persille.