Til 4 personer
Kan enter serveres som en frokostret eller som en hovedret med kartofler og/eller grøn salat
Ingredienser:
300 g kantareller
600 g torske-loins
40 g smør
1 spsk. tørret ekstragon
salt og peber
1 bundt frisk ekstragon
Tilberedning:
Rengør kantarellerne og tænd ovnen på 200 gr.C
Læg kantareller i en braddepande i den ene side og torsken i den anden side
Skær smørret i tynde skiver og fordel det over svampe og fisk
Drys tørret ekstragon over svampene og krydr med salt og peber
Sæt braddepanden midt i ovnen i 12 - 15 min.
Anretning:
Anret svampe og fisk på tallekener og dryp med smørsovsen. Pynt med friske ekstragonblade
Variationer:
Tåler du ikke mejeriprodukter kan smør erstattes af en god vegetabilsk olie
Kantareller kan erstattes af eller blandes med lignende kødfulde svampe f.eks. pigsvampe
I stedet for ekstragon kan anvendes krydderurter efter smag, f.eks. persille