Til  4 personer

Kan enter serveres som en frokostret eller som en hovedret med kartofler og/eller grøn salat


Ingredienser:

300 g kantareller

600 g torske-loins

40 g smør

1 spsk. tørret ekstragon

salt og peber

1 bundt frisk ekstragon

Tilberedning:

Rengør kantarellerne og tænd ovnen på 200 gr.C

Læg kantareller i en braddepande i den ene side og torsken i den anden side

Skær smørret i tynde skiver og fordel det over svampe og fisk

Drys tørret ekstragon over svampene og krydr med salt og peber

Sæt braddepanden midt i ovnen i 12 - 15 min.

Anretning:

Anret svampe og fisk på tallekener og dryp med smørsovsen. Pynt med friske ekstragonblade

 

Variationer:

Tåler du ikke mejeriprodukter kan smør erstattes af en god vegetabilsk olie

Kantareller kan erstattes af eller blandes med lignende kødfulde svampe f.eks. pigsvampe

I stedet for ekstragon kan anvendes krydderurter efter smag, f.eks. persille