Pasta med aubergine og svampe (4 personer)
Ingredienser:
2 tsk olivenolie
4 fed hvidløg – finthakket
4 skalotteløg - finthakkede
2 auberginer skåret i smalle strimler
300 gram svampe – i skiver
400 gram pasta – gerne penne
1,5 dl hvidvin
60 gram creme fraiche 38%
120 gram parmesan - revet
2 tsk pinjenødder - ristede
20 gram bredbladet persille – groft hakket
Salt og peber
Tilberedning:
Steg løg og hvidløg i olivenolie – 2 minutter i en stor pande ved medium varme
Tilsæt aubergine og svampe
Kog pastaen som anført på pakken
Brug tiden, mens pastaen koger, til at tilsætte hvidvin, creme fraiche og halvdelen af parmesanen til panden med grøntsagerne – og rør godt rundt
Smag til med salt og peber
Hæld vandet fra pastaen – tag 3 spsk af pastavandet og tilsæt til grøntsagerne
Bland og tilsæt pastaen og bland igen
Server pasta og grøntsager drysset med pinjekerner og hakket persille