Ingredienser:

Tærtedej – købes færdigt eller laves af følgende ingredienser:

125 gram smør

3 dl mel

1 spsk vand

1 tsk salt

Fyld:

1 l friske rensede kantareller (du kan også bruge andre svampe)

1 pakke god bacon – i mindre stykker

1 almindeligt løg - hakket

2 spsk smør

150 gram mellemlagret/lagret reven ost

65 gram rucola

0,5 dl frisk timian – hakket

5 æg

2,5 dl madlavningsfløde

2,5 dl mælk

1 tsk salt

lidt peber

Sådan gør du:

  • Bland tærtedejen og tryk den ud i en tærteform – sæt den på køl i min. 30 min. - Alternativt tryk den færdige dej ud i en tærteform
  • Steg løg og bacon sammen i smør
  • Tilsæt de rensede kantareller. Steg dem til de får farve og vandet er kogt væk. Tilsæt timian og lad det koge med 2 minutter
  • Kom fyldet i tærteformen
  • Top med revet ost og rucola
  • Pisk æg, mælk, fløde og krydderier. Hæld det i tærteformen
  • Bag tærten i ovnen 40 minutter ved 200 grader