Ingredienser:
Tærtedej – købes færdigt eller laves af følgende ingredienser:
125 gram smør
3 dl mel
1 spsk vand
1 tsk salt
Fyld:
1 l friske rensede kantareller (du kan også bruge andre svampe)
1 pakke god bacon – i mindre stykker
1 almindeligt løg - hakket
2 spsk smør
150 gram mellemlagret/lagret reven ost
65 gram rucola
0,5 dl frisk timian – hakket
5 æg
2,5 dl madlavningsfløde
2,5 dl mælk
1 tsk salt
lidt peber
Sådan gør du:
- Bland tærtedejen og tryk den ud i en tærteform – sæt den på køl i min. 30 min. - Alternativt tryk den færdige dej ud i en tærteform
- Steg løg og bacon sammen i smør
- Tilsæt de rensede kantareller. Steg dem til de får farve og vandet er kogt væk. Tilsæt timian og lad det koge med 2 minutter
- Kom fyldet i tærteformen
- Top med revet ost og rucola
- Pisk æg, mælk, fløde og krydderier. Hæld det i tærteformen
- Bag tærten i ovnen 40 minutter ved 200 grader