Til 3 personer.

Du skal bruge:

450 gram pasta Pappadelle ( kan erstattes med linguine eller anden båndpasta)

½ citron

60 gram revet parmesan-ost

2 fed hvidløg

300 gram svampe (rørhatte eller faste svampe, som pigsvampe eller mælkehatte)

½ glas hvidvin

4 spsk olivenolie

1 knivspids salt

1 spsk hakket persille

50 gram græskar

Sådan gør du:

1) Skær svampene i tynde skiver

2) Skær græskar i tynde skiver – del dem i mindre stykker

3) Put olien på en stegepande og steg hele hvidløg og græskar

4) Tilsæt svampene og steg min. 10 minutter

5) Kog pastaen i en stor gryde (se tilberedningstid på pakken)

6) Tilsæt vin til svampe-/græskarblandingen og kog indtil vinen er reduceret

7) Tilsæt den afdryppede pasta og vend det hele sammen

8) Vend hakket persille, parmesanost, saften af den halve citron i retten