Til 3 personer.
Du skal bruge:
450 gram pasta Pappadelle ( kan erstattes med linguine eller anden båndpasta)
½ citron
60 gram revet parmesan-ost
2 fed hvidløg
300 gram svampe (rørhatte eller faste svampe, som pigsvampe eller mælkehatte)
½ glas hvidvin
4 spsk olivenolie
1 knivspids salt
1 spsk hakket persille
50 gram græskar
Sådan gør du:
1) Skær svampene i tynde skiver
2) Skær græskar i tynde skiver – del dem i mindre stykker
3) Put olien på en stegepande og steg hele hvidløg og græskar
4) Tilsæt svampene og steg min. 10 minutter
5) Kog pastaen i en stor gryde (se tilberedningstid på pakken)
6) Tilsæt vin til svampe-/græskarblandingen og kog indtil vinen er reduceret
7) Tilsæt den afdryppede pasta og vend det hele sammen
8) Vend hakket persille, parmesanost, saften af den halve citron i retten