Ingredienser:

500 gram Tagliatelle - eller anden båndspaghetti - frisk eller tørret

500 gram friske svampe (gerne rørsvampe) eller tilsvarende mængde tørrede

½ glas hvidvin

1 tsk rosmarin eller timian

3 spsk olivenolie

2 fed hvidløg – hele pillede

Salt og peber

50 gram parmesanost

Tilberedning:

Kog pastaen, som anført på pakken – og dræn den for vand

Skær svampene i skiver – udblød dem først, hvis de er tørrede

Opvarm en pande med olivenolie ved middelvarme og tilsæt de hele fed hvidløg – pas på de ikke branker!

Tilsæt svampene og rør rundt 3 til 4 minutter

Tilsæt hvidvin og timian eller rosmarin. Hæv varmen, indtil vinen er fordampet

Skru ned og lad det koge ca. 8 minutter

Hæld pastaen på panden og vend den i svampestuvningen

Drys med reven parmesan og server.