Ingredienser:
2 auberginer – halveret i længderetning
2 tsk olivenolie
1 lille løg – fint hakket
2 fed hvidløg – knuste
225 gram svampe – skåret i skiver
300 gram frisk spinat
50 gram parmesan – revet
6 tsk cream fraiche
3 tsk rasp
Revet skal af 1 økologisk citron
25 gram pinjekerner – ristede
2 tsk persille – hakket
Tilberedning:
Opvarm ovnen på 200 grader
Kog auberginerne i vand 4 til 5 minutter - Hæld vandet fra auberginerne og tør dem med køkkenrulle
Læg auberginerne på en bageplade og pensl dem med olivenolie - bag dem 20 til 25 minutter – og skrap kødet ud og hak det fint
Steg løg og hvidløg i lidt olie i en pande 4 til 5 minutter
Tilsæt auberginekødet og steg i nogle få minutter
Tilsæt svampene og steg i ca. 5 minutter
Tilsæt spinat og steg 3 til 4 minutter mere
Fjern panden fra varmen og tilsæt creme fraiche og parmesan.
Smag til med salt og peber
I en skål blandes rasp, citronskal, pinjekerne, persille, salt og peber
Fyld grøntsagsblandingen i aubergineskallerne og drys dem med blandingen af rasp, citronskal, pinjekerner og persille
Sæt i ovnen 10 til 15 minutter indtil toppen er gylden.