(1 portion)

Ingredienser:

- 125g svampe (skørhat,champignon og lign. svampe, der skal steges ved svag til middel varme) 
- 2 stk. forårsløg
- 1 fed hvidløg
- 1 tynd skive økologisk citron - kun saften og den gule skal
- timian - en kvist frisk eller 1/2 tsk. tørret
- 1 tsk. soyasauce
- 2-3 spsk. olivenolie - koldpresset og smagsfuld, gerne økologisk

Tilberedning
Snit svampe, forårsløg, hvidløg og citronskal

Steg svampene i olien ved let til middel varme i 10 min., de må ikke brune.
Tilsæt forårsløg, hvidløg og citronskal og steg videre i 5 min.
Tilsæt timian, citronsaft og soyasauce og lad det simre 2-3 min.

Server retten som tilbehør til en hovedret eller som en frokost- eller forret på et stk ristet brød.