Ingredienser:
Pandekager:
2,5 dl hvedemel
3 dl mælk
1 æg
2 spsk smør
1 tsk salt
Kantarelstuvning:
500 gram friske kantareller - rensede
½ almindeligt løg - finthakket
1 fed hvidløg - finthakket
3 spsk smør
1 spsk hvedemel
2,5 dl creme fraiche 38 %
½ tsk salt
Lidt peber
2 dl reven cheddar
2 spsk hakket persille
Sådan gør du:
Pandekager:
- Pisk hvedemel og mælk – tilsæt æg og salt. Lad det køle af min. 10 min.
- Steg pandekagerne
Kantarelstuvning:
- Skær de rensede kantareller i mindre stykker – steg kantarellerne i halvdelen af smørret til al væsken er væk. Tilsæt resten af smørret, løg og hvidløg og steg det 3 min. mere
- Strø mel ud over – og hæld creme fraiche i - lad det koge 3 min. Smag til med salt og peber.
Gratinering:
- Tænd ovnen på 200 grader/180 grader varmluft
- Fordel stuvningen på pandekagerne. Rul dem sammen og læg dem i et ildfast fad
- Strø ost over – og gratiner pandekagerne i ovnen 10 min.
- Drys hakket persille over ved servering.