Ingredienser:

Pandekager:

2,5 dl hvedemel

3 dl mælk

1 æg

2 spsk smør

1 tsk salt

Kantarelstuvning:

500 gram friske kantareller - rensede

½ almindeligt løg - finthakket

1 fed hvidløg - finthakket

3 spsk smør

1 spsk hvedemel

2,5 dl creme fraiche 38 %

½ tsk salt

Lidt peber

2 dl reven cheddar

2 spsk hakket persille

Sådan gør du:

Pandekager:

  • Pisk hvedemel og mælk – tilsæt æg og salt. Lad det køle af min. 10 min.
  • Steg pandekagerne

Kantarelstuvning:

  • Skær de rensede kantareller i mindre stykker – steg kantarellerne i halvdelen af smørret til al væsken er væk. Tilsæt resten af smørret, løg og hvidløg og steg det 3 min. mere
  • Strø mel ud over – og hæld creme fraiche i - lad det koge 3 min. Smag til med salt og peber.

Gratinering:

  • Tænd ovnen på 200 grader/180 grader varmluft
  • Fordel stuvningen på pandekagerne. Rul dem sammen og læg dem i et ildfast fad
  • Strø ost over – og gratiner pandekagerne i ovnen 10 min.
  • Drys hakket persille over ved servering.