Vesteregnes Svampeforening er hjemmehørende på vesteregnen af Sønderjylland med hjemsted i Tønder, men har medlemmer fra og arrangementer i hele Syd- og Sønderjylland.

Svampeforeningen udbreder kendskabet til spiselige og giftige svampe, formidler viden om svampe og arrangere svampeture med svampekyndig vejledning samt svampeudstillinger.

Vil du høre mere om Vesteregnens Svampeforening eller melde dig ind i foreningen kan du kontakte:

Kontingent er 50 kr. pr. person om året, og det indbetales på: Kreditbanken reg. nr. 7933 konto nr. 1030209

Hængende Klyngekugle - Vokser på poresvamp på egegren 12fea68e0edc79e8b8dbcde37cb69263